Over ons

Hilgers Accountants regelt de financiële zaken voor bedrijven in de regio Noord-Holland. We bestaan sinds 1980 en zijn uitgegroeid tot een begrip in Purmerend en omstreken. Ons team van circa 15 medewerkers zorgt ervoor dat je financiële huishouding op orde is, en blijft.

Persoonlijk contact

Bij Hilgers heb je één vast aanspreekpunt. Een financieel professional die jou en je bedrijf goed kent en heel gericht advies geeft. In al die jaren hebben we veel ambitieuze starters begeleid en zien uitgroeien tot volwassen bedrijven. En daar zijn we best een beetje trots op.

AFM, NBA en SRA

Hilgers Accountants heeft een AFM-vergunning. Dit betekent dat we wettelijke controles mogen uitvoeren. Verder zijn we aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), en zijn we lid van vakorganisatie SRA. Hierdoor heb je de garantie dat we aan alle strikte wet-en regelgeving voldoen.

Klachtenregeling

We doen er alles aan om te voorkomen dat je ontevreden bent over onze service. Mocht je toch een klacht willen indienen, dan hebben we daar een klachtenregeling voor die je hier kunt downloaden. Maar we zijn ervan overtuigd dat dit niet nodig is en we er samen uitkomen.

Klokkenluidersregeling

Elke accountantsorganisatie moet beschikken over een klokkenluidersregeling. Dat is wettelijk bepaald in artikel 27 van de Verordening Accountantsorganisaties. De klokkenluidersregeling van Hilgers Accountants kun je hier downloaden.

Extern privacybeleid

We zijn door de AVG-wetgeving verplicht om een extern privacybeleid te hebben. Het externe privacybeleid van Hilgers Accountants kun je hier downloaden.