Diensten

Je financiële huishouding is bij Hilgers Accountants in vertrouwde handen. We stellen onder andere je jaarrekening op, verzorgen verklaringen, doen je belastingaangifte en geven je advies bij belangrijke financiële beslissingen.

Jaarrekeningen

We verzorgen je jaarrekening volgens de wettelijke eisen. Deze eisen zijn vastgelegd in de Wet op de Jaarrekening en richtlijnen voor de jaarverslaggeving. We stellen deponeringsstukken op voor de Kamer van Koophandel.

Rapportage

Je krijgt een digitale rapportage waarbij je zelf aangeeft hoe gedetailleerd je de rapportage wilt hebben. Je kunt kiezen voor enkelvoudige of geconsolideerde jaarrekeningen, afhankelijk van je ondernemingsstructuur.

Samenstellingsverklaring

Bij een jaarrekening hoort een samenstellingsverklaring. Ben je (wettelijk) controleplichtig, dan leveren wij een accountantsverklaring bij de jaarrekening. Heb je een eenmanszaak of vof, dan telt je winstaangifte uit de aangifte inkomstenbelasting als jaarrekening.

Beoordelingsverklaring

Voor bedrijven in een aantal specifieke branches is een beoordelingsverklaring vereist bij een jaarrekening. Bijvoorbeeld voor reisburo's, notarissen en deurwaarders. We kunnen zo'n verklaring voor je opstellen.

Wil je meer weten over jaarrekeningen? Bel ons dan gerust: 0299 - 430735. Terug naar diensten